Tečaj geliranja in podaljševanja nohtov 2024


Termini tečajev geliranja nohtov:

Drage, dame!
ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA SMO RAZPISALI NOVE, DODATNE DATUME ZA TEČAJ GELIRANJA NOHTOV!!

 

NOVE TERMINE DOBITE, ko pošljete mail na estrada@t-2.net z naslovom TEČAJ


V kolikor želite postati ena najboljših nohtnih stilistk v Sloveniji,

zaslužiti svoj denar, odpreti svoje podjetje in tečaj zaključiti v dveh dneh,

za več info, pošljite sms TEČAj na 040 22 88 99 in pripišite vaš email.

Barbara, Estrada Studio Ujemite super priložnost in začnite z najboljšim poklicem na svetu! :)

Tečaj je namenjen tako začetnicam kot profesionalkam. Za vse se najde veliko znanja, tudi za tiste ki ste obiskale pred tem že kak drug tečaj. Prednost našega tečaja je, da se posvetimo detajlom, katerih na drugih tečajih ne obravnavajo. Ravno detajli so pomembni za obstojnost nohta.

Dve tečajnici delata na enem modelu, zato se detajlno posvetimo izdelavi 5-ih nohtov. Zaradi tega osvojite ogromno detajlov in nohti so izdelani precizno in ste res ponosna na svoj izdelek.Prijave na telefon 040 747 313 ali e-mail: estrada@t-2.net.

Ponujamo tudi darilne bone za geliranje nohtov na rokah in tečaj podaljševanja nohtov.

 

Razpisujemo dvodnevni TEČAJ GELIRANJA NOHTOV. Zaradi absorbiranja znanja, smo enodnevni tečaj razdelili na dvodnevnega.

Vmes cel teden vadite doma. In pridete naslednji torek na novo znanje in odpravljamo napake, ki jih delate doma.


Na koncu opravljenega tečaja pridobite angleško diplomo. Osvojite veliko znanja. Kar pa je največ vredno, pa je vaše znanje, ki vam ga nihče ne more vzeti in v dveh dneh postanete prava mojstrica vašega novega poklica.


Tečaj je primeren tako za začetnice, kot uveljavljene nohtne stilistke.
Ob vseh tehnikah razložimo tudi permanetno lakiranje, ter izdelavo geliranih nohtov na nogah.

Plačilo je možno v enem obroku, razen če imate plačilno kartico za obročno odplačevanje.

V kolikor želite dodatne informacije glede tečaja, mi pošljite sms na privat telefon 040228899, "tečaj" in vas pokličem.

Želim vam prijeten dan!

Ekipa Estrada Studia

Barbara

 

Začetnice, dobrodošle. Profesionalke, prav tako.

Predali vam bomo maksimalno količino informacij. Tečaj je namenjen tako začetnicam kot tudi tistim, ki že imajo nekaj predznanja. Vsem zagotavljamo veliko novega uporabnega znanja, tudi, če ste pred tem že  obiskale še kakšen drug tečaj. Več glav več ve :)

Izšolali smo že izjemno število tečajnic in dvignili kakovost izdelave nohtkov v Sloveniji na višjo raven. Tudi profesionalne nohtne stilistke boste dobile mnogo novega znanja, naučili vas bomo svojih lastnih metod izdelovanja nohtov, s katerimi boste lahko prihranili veliko časa in materiala.

Odličnost se skriva v podrobnostih.

Svoje znanje delimo vedno le v duhu poštenosti in korektnosti, saj vemo, da bomo najverjetneje nekoč postale poslovne kolegice, morda celo drzne konkurentke. Zelo dobro se zavedamo tudi dejstva, da se boste tečaja med drugim udeležili verjetno iz razloga, da bi si s to čudovito obrtjo, ki se neprestano spreminja in izpopolnjuje, vsaj malce olajšali finančno svobodo. Zato se za vas prav vsakič maksimalno potrudimo.

Prednost našega tečaja je vsekakor to, da se posvetimo podrobnostim, ki jih na drugih tečajih ne poudarjajo. Ravno podrobnosti so pomembne za obstojnost nohta. Zato čez cel dan delamo na eni roki, kar pomeni, da dve tečajnici delata na enem modelu. Tako se lahko naučite natančne izdelave nohtov, vsrkate ogromno podrobnosti in nohtke izdelate natančno. Na svoj končni izdelek boste brez dvoma zelo ponosni. Tečaj je prikazan slikovito in vsak korak posebej je popolnoma logično razložen. S tem se bomo že na začetku izognili napakam pri izdelavi, morebitnemu zraku pod konico in gelu, ki kasneje odstopi. Nohtke, ki jih boste izdelovali, bodo vaše stranke nosile povprečno od 4 do 6 tednov.Estrada Studio - Tečaj geliranja podaljševanja umetnih nohtov

PREDNOSTI NAŠEGA TEČAJA

 • izučili smo že izjemno število nohtnih stilistk
 • smo prvi in edini v Sloveniji, ki izobražujemo po najhitrejši in najbolj kakovostni metodi podaljševanja
 • na voljo še celi 2 leti po tečaju za vprašanja
 • slikovita in logična razlaga izdelave
 • skrivnosti, ki jih ne izveste na drugih tečajih
 • v 7-ih urah se naučite dejanske izdelave lepih, naravnih in tankih nohtov, ki dolgo zdržijo
 • najboljša naložba vašega denarja
 • takoj po tečaju lahko začnete z izdelavo nohtov
 • prijetno vzdušje
 • diploma

VSEBINA in OSVOJENO ZNANJE

 

 • profesionalno piljenje in zaščita naravnega nohtka
 • geliranje in podaljševanje s šablono / konico
 • popravilo nohta s šablono / konico
 • korektura nohtov
 • francoska manikura
 • barvna konica, 
 • permanentno lakiranje »Soak off«  
 • uporaba električnega brusilnika
 • triki in nasveti
 • dodatna brezplačna delavnica

 

DIPLOMA ESTRADA STUDIA

Ob koncu tečaja pridobite Diplomo ESTRADA STUDIA, ki je cenjena v kozmetičnem svetu in z njo zlahka dobite zaposlitev v kakšnem izmed kozmetičnih salonov.

PO TEČAJU

Če po tečaju česarkoli ne bi znali, se česa ne bi spomnili ali bi imeli kakšno težavo pri izdelavi, imate vedno možnost brezplačno priti po manjkajoče informacije na enega izmed naslednjih tečajev. Vedno smo vam na voljo tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Ob koncu dobite tudi pisna navodila z vsemi postopki in navedenimi materiali, ki smo jih uporabili na tečaju.

MNENJA TEČAJNIC

Mnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada StudioMnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada StudioMnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada Studio Mnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada Studio Mnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada Studio Mnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada StudioMnenje tečajnice - tečaj geliranja nohtov - umetni nohti - Estrada Studio

»Obiskala sem več različnih tečajev. Tudi takšnega za 980€. Prodali so mi material, ki ni bil dober. Razlaga je bila težka. Naučili so me izdelovati dolge, debele, neuporabne nohte. 4 leta sem se trudila pridobivati stranke. A te so odhajale ena za drugo. Vedno sem poškodovala naravne nohte, nisem znala drugače. Pod konice je vedno prihajal zrak. Nohti na šablono so bili grdi. Odšla sem še na dva druga tečaja. Počutila sem se nesposobno. Za rojstni dan, mi je fant podaril darilni bon za tečaj nohtov Estrada Studia. V dveh dneh sem se naučila tisto, kar se prej v štrih nisem in verjetno se nikoli nebi. Tako simpatično kot Barbara predaja znanje. Malo s hecom, malo s strogotjo. Z njenimi slikami in logično ponazoritvijo. Čez noč sem postala vrhunska stilistka. Če ne bi dobila darilnega bona in se šla učiti k Barbari, bi gele in vse vrgla v smeti. Toliko tečajev, skupaj so me prišli 1700€ in nobenega pravega znaja. Šele ko prideš v Estrado, veš kaj je dobra, hitra, jedrnata razlaga, katero razume vsak. Tečaj toplo priporočam!« - Martina K.

»Tecaj je res super, Barbara se ti popolnoma posveti in izpostavi vsako tvojo napako, ki je pa le na ta nacin resljiva. Razlaga je izjemno dojemljiva in preprosta. Svoje napake sem odpravila v samo 8 urnem tecaju, in naredila cudovite nohte. Energija je super, veliko smeha in dobre volje kar pa je samo se en plus celotni izkusnji.« - Ana Maria F

»Opravila sem najprej trodnevni tecaj, nato enomesecni tecaj geliranja nohtov. Trikrat drazji. Nisem si predstavljala da je v izdelavi toliko detajlov. Cela kvantna fizika. Barbara je izumila svoj sistem geliranja in podaljsevanja. 90% se razlikuje od drugih tecajev. Razdelala je izdelavo do potankosti. Za mene je to No.1 tečaj. Neverjetno, da srm v dveh dneh osvojila vec znanja kot v šoli, ter dveh priznanih tecajih. Punce šparajte denar. In pojdite le na en dober tecaj in ta je edino pri Barbari.« - Karlina M.

»Pozdrav! Pisem komentar o tecaju.Sama sem se ga udelezila v prvi vrsti z ogromno motivacije in z velikimi pricakovanji.A ker sem bila sama model enemu od deklet nekje v Mb sem lahko na tecaju primerjala v prvi vrsti strokovnost ene in druge mentorice.Zato sem kaj hitro spoznala ,da je ta tecaj nekaj povsem drugega kaj se tice strokovne razlage, Ne tukaj je Barbara bila prisotna pri vsaki posebaj in meni osebno je veliko pomenilo ,da me ni samo hvalila ampak tudi grajala...,po koncu tecaja sem bila posteno utrujena priznam,vendar nisem hotela prenehat delat,Domov sem odsla z mesanimi obcutki in kar naprej sem v glavi ponavljala napake- pohvale ...drzo pilice...itd.pomembno pa je da sem osvojila tiste kljucne detajle in pomen stavka ,nohtarica je lahko vsaka, dobra pa samo tista katera ima zadovoljne stranke.Vsec mi je bilo ,da sem dobila preprosto razlago katero sem razumela in ,ce ni slo v mozgancke pomoc z risanjem na tablo....skratka tako sem navdusena nad tecajem ,da se pisat ne moram nehat...zame je bila to neverjetna izkusnja in bilo mi je zelo vsec....vsaki katera se odloci za to pot,bi ji priporocala tocno za to katero sem izbrala. sama.« - Tadeja M.

»Moj prvi obisk tečaja pri Barbari je bil davnega leta 2008 in od takrat je ena izmed mojih večjih želja izdelovati takšne nohte kot jih zna samo ona. Ker sem po njenem tečaju opravila tudi npk za manikerko, nego naravnih nohtov in hkrati tudi izdelavo umetnih, sem imela možnost delati z drugimi nohtnimi stilistkami in lahko rečem da je Barbarino znanje, tehnika in predanost poučevanja neprimerljiva z drugimi. Letos sem ponovno naredila tečaj in po vseh teh letih je njena predanost enaka, še bolj izpopolnjena in še bi lahko naštevala. Energija in trud ki ga vloži v svoje delo in predajanju znanja je brez primere.« - Jana K.

»Barbara, two days of intense course was more than I expected. For long time I haven’t been around a person who is so passionate about teaching. First day I had mixed feelings with myself. Then I started to absorb the meaning of your words and you took me to another level. Second day was even better. You took your time to make sure that I know what I’m doing and to focus on my progress. Your explanation is easy and that what I need to remember somethings that I could easily take for granted. Your positivity fill the room. I also want to thank Jana for being there and helping me. Anyone who what to be nail artist I would highly recommend Barbara Glavnik.« - Georginah N.

»Samo 2 dni potrebuješ, da si pridobiš znanje za svoj poklic. Po dveh dneh, sem samostojno začela delati stranke in služiti po 150 eur na dan. Najboljša investicija v mojem življenju.« - Urška Odar

 »Obiskala sem tri tečaje, preden sem našla tečaj Estrada Studia. Lahko le napišem, da so tečaji, ki sem jih opravljala prej (pri samih priznanih podjetjih) in tečaj v Estrada Studiu kot dan in noč. Drugje se nam niso posvetili in lahko rečem, da sem vrgla denar stran. Karkoli smo naredili so govorili »ja, ja vredu je«. Na zadnjem tečaju sem izgubila 15 dni, da sem se naučila 1/10 tistega, kar nam je Barbara povedala v nekaj urah. Vidi se, da se trudi, da bi vsaka s tečaja odnesla čim več znanja. Predvsem pa so pomembni detajli, katere ti na nobenem tečaju ne razlagajo, vendar je ravno od teh odvisna kvaliteta nohtov. Glede na to, da dobite vse skrivnosti Estrada studia, je tečaj zelo, zelo poceni!« - Anita Š.

 »Zelo sem zadovoljna s pridobljenim znanjem in samim tecajem. Razlaga je na visokem nivoju, res se naucis kvalitete izdelave. V salonu je tudi super energija kar je po mojem mnenju izredno pomembno:)« - Raisa Ć.

 »Všeč mi je, da si natančna, se posvetiš vsaki tečajnici posebej in ti ni vseeno koliko bomo odnesle od tečaja. Glede na to, da sem prej že drugje obiskovala tečaje, še vedno nisem znala določenih osnov, ki so za kvalitetno in hitro delo nujne in sem bila zaradi tega tudi nesigurna vase. Po tem tečaju pa imam dober filing. Seveda brez vaje ne gre, je pa pomembno, da vadiš na pravilen način.« - Metka R. Estrada Studio - Barbara Glavnik

Naročite se preko spleta! Naročite se preko mobilne aplikacije!