Tečaj geliranja nohtov


Termini tečajev geliranja nohtov:

Drage, dame!
ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA SMO RAZPISALI NOVE , DODATNE DATUME ZA TEČAJ GELIRANJA NOHTOV!!

Ker smo pri tečajih zelo uspešni, so tudi tečaji hitro razprodani.
Polnijo se že mesta za mesec maj in junij.
Sporočamo vam nove datume tečajev:

APRIL:
-Vikend: Pet 21.04 od 17-21h ,sob 22.04 0d 15-19H
-Med tednom: Torek 23.04 od 9-13h, čet 25.04 od 9-13h

MAJ:
-Med tednom : Sreda 15.05 od 9-13h, čet 16.05 od 17-21h
-Vikend: Pet 24.05 od 17-21h in sob 25 .05 od 15-19h


Ujemite super priložnost in začnite z najboljšim poklicem na svetu! :)

Tečaj je namenjen tako začetnicam kot profesionalkam. Za vse se najde veliko znanja, tudi za tiste ki ste obiskale pred tem že kak drug tečaj. Prednost našega tečaja je, da se posvetimo detajlom, katerih na drugih tečajih ne obravnavajo. Ravno detajli so pomembni za obstojnost nohta.

Dve tečajnici delata na enem modelu, zato se detajlno posvetimo izdelavi 5-ih nohtov. Zaradi tega osvojite ogromno detajlov in nohti so izdelani precizno in ste res ponosna na svoj izdelek.Prijave na telefon 040 747 313 ali e-mail: estrada@t-2.net ali Viber ali WhatApp.Začetnice, dobrodošle. Profesionalke, prav tako.

    Predali vam bomo maksimalno količino informacij. Tečaj je namenjen tako začetnicam kot tudi tistim, ki že imajo nekaj predznanja. Vsem zagotavljamo veliko novega uporabnega znanja, tudi, če ste pred tem že  obiskale še kakšen drug tečaj. Več glav več ve :)


    Izšolali smo že izjemno število tečajnic in dvignili kakovost izdelave nohtkov v Sloveniji na višjo raven. Tudi profesionalne nohtne stilistke boste dobile mnogo novega znanja, naučili vas bomo svojih lastnih metod izdelovanja nohtov, s katerimi boste lahko prihranili veliko časa in materiala. 


Odličnost se skriva v podrobnostih.

    Svoje znanje delimo vedno le v duhu poštenosti in korektnosti, saj vemo, da bomo najverjetneje nekoč postale poslovne kolegice, morda celo drzne konkurentke. Zelo dobro se zavedamo tudi dejstva, da se boste tečaja med drugim udeležili verjetno iz razloga, da bi si s to čudovito obrtjo, ki se neprestano spreminja in izpopolnjuje, vsaj malce olajšali finančno svobodo. Zato se za vas prav vsakič maksimalno potrudimo.


    Prednost našega tečaja je vsekakor to, da se posvetimo podrobnostim, ki jih na drugih tečajih ne poudarjajo. Ravno podrobnosti so pomembne za obstojnost nohta. Zato čez cel dan delamo na eni roki, kar pomeni, da dve tečajnici delata na enem modelu. Tako se lahko naučite natančne izdelave nohtov, vsrkate ogromno podrobnosti in nohtke izdelate natančno. Na svoj končni izdelek boste brez dvoma zelo ponosni. Tečaj je prikazan slikovito in vsak korak posebej je popolnoma logično razložen. S tem se bomo že na začetku izognili napakam pri izdelavi, morebitnemu zraku pod konico in gelu, ki kasneje odstopi. Nohtke, ki jih boste izdelovali, bodo vaše stranke nosile povprečno od 4 do 6 tednov.


Estrada Studio - Tečaj geliranja podaljševanja umetnih nohtov
PREDNOSTI NAŠEGA TEČAJA
    • izučili smo že izjemno število nohtnih stilistk
    • smo prvi in edini v Sloveniji, ki izobražujemo po najhitrejši in najbolj kakovostni metodi podaljševanja
    • na voljo še celi 2 leti po tečaju za vprašanja
    • slikovita in logična razlaga izdelave
    • skrivnosti, ki jih ne izveste na drugih tečajih
    • v 7-ih urah se naučite dejanske izdelave lepih, naravnih in tankih nohtov, ki dolgo zdržijo
    • najboljša naložba vašega denarja
    • takoj po tečaju lahko začnete z izdelavo nohtov
    • prijetno vzdušje
    • diploma
VSEBINA in OSVOJENO ZNANJE
    • profesionalno piljenje in zaščita naravnega nohtka
    • geliranje in podaljševanje s svilo / šablono / konico
    • popravilo nohta s svilo / šablono / konico
    • korektura nohtov
    • francoska manikura
    • barvna konica, 
    • osnove Nail Art-a
    • permanentno lakiranje »Soak off«  
    • uporaba električnega brusilnika
    • triki in nasveti
    • dodatna brezplačna delavnica
DIPLOMA ESTRADA STUDIA

    Ob koncu tečaja pridobite Diplomo ESTRADA STUDIA, ki je cenjena v kozmetičnem svetu in z njo zlahka dobite zaposlitev v kakšnem izmed kozmetičnih salonov.


PO TEČAJU

    Če po tečaju česarkoli ne bi znali, se česa ne bi spomnili ali bi imeli kakšno težavo pri izdelavi, imate vedno možnost brezplačno priti po manjkajoče informacije na enega izmed naslednjih tečajev. Vedno smo vam na voljo tudi po telefonu ali elektronski pošti. 

    Ob koncu dobite tudi pisna navodila z vsemi postopki in navedenimi materiali, ki smo jih uporabili na tečaju. 


     


MNENJE TEČAJNICE

 »Obiskala sem tri tečaje, preden sem našla tečaj Estrada Studia. Lahko le napišem, da so tečaji, ki sem jih opravljala prej (pri samih priznanih podjetjih) in tečaj v Estrada Studiu kot dan in noč. Drugje se nam niso posvetili in lahko rečem, da sem vrgla denar stran. Karkoli smo naredili so govorili »ja, ja vredu je«. Na zadnjem tečaju sem izgubila 15 dni, da sem se naučila 1/10 tistega, kar nam je Barbara povedala v nekaj urah. Vidi se, da se trudi, da bi vsaka s tečaja odnesla čim več znanja. Predvsem pa so pomembni detajli, katere ti na nobenem tečaju ne razlagajo, vendar je ravno od teh odvisna kvaliteta nohtov. Glede na to, da dobite vse skrivnosti Estrada studia, je tečaj zelo, zelo poceni!« - Anita Š.Estrada Studio - Barbara Glavnik
Naročite se preko spleta!