Predstavitev Estrada Studia | Geliranje podaljševanje | Cenik umetni gelirani nohti | Komentarji | Nail Salon Topniška Bežigrad | Poročni nohti | Novice Estrada Studia | Nohti v medijih | Fotografije podaljšanih nohtov | Darilni bon | E N G L I S H (gel nails) | Tečaj geliranja nohtov | Razlike podaljšanih nohtov | Trgovina - material za gelirane nohte  
  Novice Estrada Studia
 


29.10.2014 - Tečaji geliranja nohtov in brezplačna delavnica

INTENZIVNI TEČAJ IZDELAVE GELIRANIH NOHTOV

NAUČITE SE IZDELATI  PROFESIONALNE NOHTE V ENEM DNEVU

Termini:

četrtek, 13.11. od 14:30h-21:00h
četrtek, 27.11. od 14:30h-21:00h ali petek , 28.11. od 14:30h-21:00h ali sobota 29.11. od 12h-20h (odvisno od prijav)


Tečaj geliranja nohtov 22.12.2013 v Ljubljani na Topniški ulici

 

Tečaj pri katerem izveste vse v kratkem času!

Naučite se izdelati nohte ki se ne lomijo, ki zgledajo naravno, ki se ob straneh ne dvigajo!

Takoj po tečaju lahko začnete z izdelavo nohtov. Že vaši prvi nohti bodo izgledali tako, kot da bi jih izdelali v profesionalnem salonu!

Barbara vam na najbolj enostaven način poda vse znanje, ki ga je v dolgih letih osvajala v Sloveniji in tujini. Barbara je edini uradni in pravni Nail Selection inštruktor v Slovenji.


tečaj geliranja podaljševanja nohtov nail school

Dodatni nadaljevalni tečaji niso potrebni, ker izveste vse skrivnosti dobrega izdelovalca podaljšanih nohtov. Potem je pa potrebna le še vaja.  V najhitrejšem možnem času dobite vse informacije, ter izveste vse detajle ki jih mora vedeti dober nohtni stilist.  

Tečaj je zelo poceni glede na znanje ki ga tu pridobite!

Naučile se boste izdelati nohte ki so naravnega izgleda, ki ne odstopajo, ki se ne lomijo in ne luščijo in se vaše stranke vračajo na korekturo po 4-8ih tednih.

Tečaji se izvajajo enkrat mesečno.

Lahko se pohvalimo, da zaenkrat nismo dobili nobenega negativnega komentarja glede tečajev. Večina vseh tečajnic že po enem tednu dela zelo kvalitetne nohte in tako se investicija v tečaj hitro povrne. Po vsakem tečaju dobivamo zahvalna pisma in komentarje, koliko so se dekleta naučila. Je pa sevedo pomemben tudi talent dekleta. Brez tega pa žal ne gre.

Organiziramo tečaj izdelave nohtov na
- konico
- šablono
- svilo

Na tečaju se naučite izdelati gelirane nohte podaljšane s šablono/svilo/konico, se naučite pedi geliranja oziroma geliranja nohtov na nogah, korekturo počenega naravnega nohta, mini korekturo, uporabo brusne mašinice, barvno geliranje, ter osnove nail arta.

 

Za ponudbo pošljite mail na estrada@t-2.net s pripisom TEČAJ. Ves potrebni material lahko naročite pri nas. Uporabljamo zelo obstojne, prožne gele,  ki so cenovno dostopni in se lahko nanašajo zelo na tanko. Po končanem izobraževanju, se prejme diploma. Materiale si lahko ogledate v naši spletni trgovini www.estradashop.com

21.6.2014 - Iščemo študentko

Za 1-2x tedensko delo od 13-19h iščemo študentko z minimalno 2 letnimi izkušnjami izdelave nohtov. Prošnjo s tremi fotografijami izdelkov pošljite na bg@siol.net.14.2.2014 - Nega nohtov doma

Da bodo vaši nohtki zdržali dlje časa, smo vam napisali postopek, kako lahko podaljšate obstojnost svojim nohtkom doma.

Nega geliranih nohtov doma Estrada studio12.2.2014 - Permanentno lakiranje nohtov z uv gelom

Permanentni premaz vaših naravnih nohtov z uv gelom 30€

 


PERMANENTNI UV GEL LAK

20.9.2013 - NIGHT SHOOPING IN DELAVNICA

V sredo, 25.09.2012 od 19.30 do 21.00 na Topniški 35 NIGHT SHOOPING


in brezplačna delavnica za vse naše tečajnice,


ter brezplačna delavnica za vse ki izdelujete nohtke ob nakupu 40€

31.7.2013 - Zakaj priti k nam na nohtke?

 

gel nohti estrada studio podaljšani nohtiV našem salonu se boste počutile odlično, saj smo same nasmejane preproste punce.

S parkiranjem ne boste imele težav. Pri nas ne pišejo kazni za napačno parkiranje in vedno najdete prosto parkirno mesto na parkirišču ob cesti od Venera shopa do Estrada Studia. Če ga pa slučajno ne najdete, pa pokličite na 040747313 in vam odpremo zapornico na zadnjem parkirišču.

Izdelamo vam natanko taknšne nohtke ki si jih želite. Nohtki vam bodo držali povprečno 5 tednov in v tem času se razen ob močnem udarcu ne bodo lomili, niti odpirali. V kolikor si kakšen nohtek zlomite, ga kadarkoli lahko pridete popravit.

Nohtke vam izdelamo povprečno v 1h in 15min. Vsaka stranka prvič ko pride k nam, dobi svojo pilico, s katero se vrača in s tem dodatno poskrbimo za higieno.

Nohtki so lahko naravnega ali umetnega videza. Po vaših željah. Tako kot se počutite, take nohtke po vaših željah vam naredimo.


gelirani podaljšani nohti Estrada Studio

Lahko vam le geliramo naravne nohtke brez podaljševanja, nanesemo belo konico ali pa tudi ne, bela konica je lahko skoraj nevidna, srednje bela ali snežno bela.

Nohtke lahko podaljšamo samo z gelom na šablono, ali pa s konico.

Nohtki so lahko kratki, dolgi, umetniško poslikani, oglati, zaobljeni, rdeči, prozorni...Če so vam kakšni všeč, prinesite fotografijo in naredili vam bomo takšne.

Običajno stranke hodijo na korekturo čez 5 ali 6 tednov in večina njih pride nazaj z zelo lepimi nepoškodovanimi, a že predolgimi nohtki.

Če si grizete nohtke, če ste imele slabo izkušnjo glede obstojnosti nohtov ali njihovega izgleda...morate vašo negativno izkušnjo popraviti in priti v naš salon. Kakovost in zadovoljstvo garantiramo in sprejemamo graje in reklamacije!

Ko pridete večkrat k nam, postanete del nasmejane Estrada Studia družine! Privoščite sebi najboljše!

Če se po napornem dnevu želite malce oddahniti, nasmejati, se pogovarjati z različnimi ženskami ali pa si zgolj vzeti uro časa zase... imeti zelo kvalitetne nohtke ki vam jih bo partner občudoval, sodelavke pa zavidale, in da se jih ne boste več kot mesec dni potrebovale dotakniti....smo pravi naslov za vas.... 040 747 313


31.7.2013 - Zakaj imate slabe izkušnje z nohti?

Veliko je deklet ki imajo na žalost slabe izkušnje z nohti. Pa jih naštejmo nekaj:

Nohti se lomijo brez močnih udarcev: Nohti nimajo pravilne narejene stresne linije. Nohtna stiliska ni dovolj poučena o pravilni izdelavi nohtov. Možna je tudi uporaba neprožnih gelov.

Nohti so na določenih delih roza barve: Namesto da bi vam nohtna stiliska naravne nohtke le zmatirala, jih prepili in posledično vam uniči naravne nohte.

Nohti odstopajo: Nohti običajno odstopajo zaradi nepravilne izdelave ali neustreznega gela, ki ni kompatibilen z vašo mastnostjo in obliko nohta. Običajno gre pri odstopanju gela za izdelavo nohtov ki ni dovolj natančna.

Nohtov se ne da izdelati na preveč pogrižene nohte: V kolikor ima nohtna stilistka dovolj "kilometrine" oziroma izkušenj, lahko izdela nohte ne glede na to, kako zelo pogrižene nohte imate.

V kolikor imate katero od omenjenih slabih izkušenj, pridite k nam po dobro izkušnjo in si privoščite le najboljše...!

SLIKCA SALONA KO JE STRANKA PRIŠLA Z DRUGEGA SALONA IN POTEM K NAM:


gelirani nohti

 


4.11.2009 - Izdelki Nail Selection

Pri nas lahko kupite izdelke Nail Selection. Več v naši spletni trgovini 

Tu si lahko ogledate katalog in cenik naših izdelkov : KATALOG IN CENIK

Naročila sprejemamo na ESTRADASHOP@SIOL.NET

Po povzetju dobite naročeno v dveh delovnih dneh.


TRGOVINA ZA NOHTE GELIRANI NOHTI

 

1.8.2013 - Kaj s pogriženimi nohti? Kako si prenehati gristi nohte?

Sama sem dolga leta grizla nohte. Zato sem pred 15imi leti pričela hoditi na gelirane nohte. Sprva na 2 tedna, potem na mesec dni.


V teh časih so se tehnike spremenile in se tudi pri zelo pogriženih in kratkih nohtkih da nohtke zelo lepo urediti, da so naravnega izgleda. Ker so lepi, trdi in dolgi, vam jih je škoda pogristi. V nekaj mesecih vam tako spodaj zrastejo naravni nohti.

 

grizem nohte pogriženi pogrizeni nohti


Sigurno so gelirani nohti najboljši način da se jih odvadite gristi. Je pa za pogrižene nohte potreben poseben tretma, zato vam lahko dolgo obstojne nohte lahko naredijo le nohtne stilistke, z veliko izkušnjami.

Ne bojte se poklicati, tudi če imate takšne nohtke, da so vas v ostalih salonih zavrnili. Obljubim, da bodo pogriženi nohtki postali vaša preteklost in da od sedaj naprej ne boste več skrivale vaših rok, ampak vam bodo le te v ponos! 

                                                                              Barbara 040 747 313 
grizem nohte pogriženi pogrizeni nohti

31.7.2013 - AKCIJA GELIRANIH NOHTOV NA NOGAH

Akcija geliranih nohtov na nogah...pokličite AKCIJA NOHTI NOGE..namesto 28,00 le 19,00


Naročite se na tel št 040 747 313 

gelirani nohti noge


gelirani nohti na nogah

31.7.2013 - Fotografije nohtkov

Na vaš tretma prinesite s seboj vašo najljubšo fotografiijo nohtkov in potrudili se bomo, da vam naredimo enake.

gelirani nohti prej potem estrada studio

19.11.2011 - Zakaj priti k nam na tečaj?

Tečaj se konča po 8ih urah. Po 8ih urah imate popolnoma vse informacije kako se izdelujejo gelirani nohti. Na najbolj enostaven način vam pokažem kako se izdelajo dolgo obstojni nohti. Prijeten ambient. Malo število tečajnic. Pozitivna energija. Zelo nizka cena v primerjavi znanja ki ga dobite.15.1.2011 - Kako priti do nas z Busom

Topniška, vozi bus 19, od postaje do salona je 3 min peš

Gasilska brigada, vozi bus 20, od postaje do salona je  3 min peš

Prekmurska , vozi bus 22 in 7 , od postaje do salona je 3 min peš

12.9.2007 - Ne sprejemamo strank z glivicami
Opažamo da ima čedalje več žensk nohte okužene z glivicami. Da obvarujemo sebe in naše stranke, ne sprejemamo strank pri katerih gre za sum okužbe z glivicami. Od vsake stranke ki se naroča, pričakujemo da nam za okužbo pove že po telefonu. Stranke z okužbo napotimo do zdravnika in na takšne nohte gela ne nanašamo. Na dermatološki kliniki sem izvedela da potrebujete napotnico od osebnega zdravnika, ta vas napoti do dermatološke klinike (čakalna doba je cca 3 dni), tu vam pa predpišejo tablete. Brez tablet se glivice naj ne bi pozdravile. Največkrat se glivice opažajo kot zeleno rumena lisa na nohtu. V kroničnih primerih naraven noht pozeleni ali kronično odstopa. Če si izdelujete nohte izven salonov, prosite svojo izdelovalko nohtov da vse pripomočke pred vami razkuži. Hvala za razumevanje, Barbara
17.9.2012 - TRGOVINA IZDELKOV ZA IZDELAVO NOHTOV

Lahko se naročite na naš mailing, v katerem vas obveščamo o tekočih akcijah in tečajih.

Mailing dobite, če se prijavite preko emaila estrada@t-2.net ali se registrirate v www.estradashop.com

28.3.2007 - Oglejte si naš novi letak!
Letak, 1. stran
Letak, 2. stran
Za povečavo, kliknite na letak!
19.11.2011 - SPLETNA TRGOVINA ZA NOHTE

Obiščite našo spletno trgovino, kjer najdete kakovosten material za izdelavo nohtov.

S temi materiali smo si naredili dober glas pri naših strankah...Nail Selection Slovenia

www.estradashop.com

11.9.2006 - Slike

 

11.9.2006 - 2.mesto na mednarodnem tekmovanju

Barbara Glavnik je zasedla 2.mesto v oblikovanju nohtov,

na 4.mednarodnem tekmovanju v Nail designu, na obrtnem sejmu v

Celju.

10.7.2006 - LETAK 2

Oglejte si naš novi letak:

STRAN 1
STRAN 2

9.2.2006 - LETAK

Oglejte si naš letak:

STRAN 1
STRAN 2

20.6.2007 - 2.julij odprtje enote v LJ


S 1.julijem odpiramo novo enoto v Ljubljani, na Topniški 35b poleg Venera shopa.

Enota v Domžalah ostaja.

Prvi mesec bodo komplikacije glede lokacije, kajti s Katjo bova delali mešano v Lj in Domžalah. Vse stranke vljudno naprošam, da predno pridejo na izdelavo, da preverijo v katerem kraju so naročene. Do konca poletja se bodo stvari uredile.

Topel pozdravček, Barbara

8.9.2009 - Svetovanje na Divi in na Elle

Barbara kot strokovnjakinja odgovarja na www.diva.si in www.elle.si

www.diva.si