Predstavitev Estrada Studia | Geliranje podaljševanje | Cenik umetni gelirani nohti | Komentarji | Nail Salon Topniška Bežigrad | Poročni nohti | Novice Estrada Studia | Nohti v medijih | Fotografije podaljšanih nohtov | Darilni bon | E N G L I S H (gel nails) | Tečaj geliranja nohtov | Razlike podaljšanih nohtov | Trgovina  
  Komentarji
 
   

Dne, 10.09.2006 je Barbara Glavnik osvojila 2. mesto na 4. mednarodnem Nail design tekmovanju, na obrtnem sejmu v Celju.

"Nohte izdelujem z velikim veseljem in se
za vsako stranko potrudim po svojih najboljših
močeh.
Skrbim, da ostanejo naravni nohti
nepoškodovani. Vsaki stranki predlagam 
najprimernejšo tehniko in gel za njene nohte
.

Glede same izdelave sem perfekcionistka. Trudim se biti najboljša.

Gelirani nohti ne zahtevajo nobene posebne nege ter prenesejo vsakodnevna opravila. Obstojnost nohta je žal od nohta do nohta različna."

Barbara Glavnik, Estrada Nail Studio

    Druga uvrstitev na 4.mednarodnem Nail design tekmovanju v Celju dne, 10.09.2006
   

"Prva stvar ki jo pogledam pri človeku so roke in nohti, zato mi je pomembno da imam tudi sama urejene nohte. Pri tem mi pomaga Barbara in je pri delu najboljša!"

Nina Osenar, Miss Hawaian Tropic 2005, Sanjska ženska 2006

www.ninaosenar.com

    Z nohti sem imela vedno probleme, saj imam zelo hrhke in so se vedno takoj zlomili, tako da nikoli nisem mogla imeti dolgih. Ko sem postala Miss Universe, so mi ponudili možnost, da mi jih uredijo punce iz Estrada nail studio. Seveda sem bila zelo navdušena, saj mi je že veliko prijateljic priporočalo prav ta studio. Barbara je odlično opravila svoje delo, nohti so prav takšni, kot sem si jih želela. Sicer sem bila sprva malo skeptična, če me bodo dolgi nohti kaj ovirali pri vsakdanjih opravkih, pa je bila skrb odveč, saj sem se takoj navadila nanje.
Prvič v življenju z veseljem pokažem svoje nohte!


Marika Savšek, Miss Universe 2010

Foto: Maja Slavec
   

V Estrada Studio hodim zato, ker sem nekoč brskala po spletu in zasledila spletno stran Estrada Studia in si rekla - matr tole bi blo pa za sprobat. In zakaj sem še vedno redna stranka? Enostavno zato, ker :
- tam delajo najboljše nohtke, ki zdržijo tudi praskanje po mešalni mizi, naporne treninge na fitnesu, tekaške in kolesarske maratone pa še kaj :)
- punce vedno prekipevajo od dobre volje s katero vedno okužijo stranke
- punce vedno razumejo utrujenost, preobremenjenost in jih s svojim pozitivizmom in dobro voljo vedno uspešno odženejo
- se v Estrada Studiu vedno počutim, kot da bi prišla na klepet ali na zabavo k najboljši prijateljici
Ženska faušija je najhujša stvar na tem svetu - se strinjam. Ampak meni paše, ko kakšne bejbe izpod obrvi skrivaj z zavistjo opazujejo moje nohtke, ki so obenem tako naravni, da ljudje tudi meni, ki v življenju nisem imela kvalitetnih nohtkov verjamejo, da gre za moje naravne nohtke :)
Sicer pa drage moje in dragi moji - če še niste obiskali Estrada Studia - ne veste kaj zamujate ... preverite na lastnih nohtkih - ne bo vam žal!
 
Vanja Movrin, univ. dipl. pravnica
Zavarovalnica Triglav in radijska moderatorka na Radiu Belvi Kranj
www.radiobelvi.si

   

Vsaka ženska si ne glede na poklic zasluži imeti lepe nohte, ki so odraz urejenosti in pripomorejo k večji samozavesti.
O kakovosti, lepem videzu in izredno profesionalni izdelavi v Estrada studiu najbolje pričajo same fotografije nohtov. Iz nasmejanih obrazov zadovoljnih strank se lahko razbere, kako zelo prijetno okolje vas čaka v Barbarinih salonih. Ko stopite skozi vrata ni važno ali ste nova ali stalna stranka, Barbara in njene punce se bodo za vas vsakič znova potrudile maksimalno.
Svoje delo jemljejo resno, vendar kot stranka čutiš, da to delo opravljajo s pristnim veseljem in navdušenjem.
Barbara mi ob vsakem obisku ponudi kavo, sok, vedno se pogovarja z mano, me posluša, mi ponudi kakšen nasvet ... Vse te malenkosti jo naredijo posebno in edinstveno. Strankam prijazno, vredno zaupanja in zvestobe!
Barbara hvala ti za prekrasne nohte in pravo prijateljstvo. Iz srca sem ti hvaležna za oboje...

Tina Kadunc, voditeljica VIP MAGAZIN

   

Lahko bi »skromno« rekla, da sem prava poznavalka umetnih nohtov. Te uporabljam že kar nekaj let, a so bili večinoma obstojni zelo kratek čas, ker imam nohte izredno tanke in krhke. Zmeraj mi je že po nekaj dneh zrak prišel pod gel (zaradi neravne povrhnjice mojega nohta) tako da mi je kmalu tudi odpadel. Zaradi tega sem morala hoditi na korekcijo zelo pogostokrat.
Ko sem izvedela za Barbaro, sem si rekla »škodilo tako ne bo« in se odpravila k njej z zgoraj omenjeno zgodbo. Ko mi je dejala, da točo ve kaj mislim, ker je imela sama tudi takšne probleme, sem vedela, da obstaja kanček upanja zame. :o)
Poleg tega, pa so nohti zelo lepi in dajejo naraven videz.
Priporočam tudi ostalim.

Mojca Krajnc, voditeljica oddaje Loto

   

Barbi poznam nekaj let (5 mogoče celo 6 let), bila sem z njo na njeni začetni poti k uspehu. Potem je uspešno dekle Barbi uresničila svojo željo in odprla salon, nato je odprla drugi salon....Ker je prijazno uspešno dekle z močnimi delovnimi navadami in z strokovnostjo svojega dela sem z njo še danes. Nohte imam po zaslugi Estrada studia vedno lepo urejene, tako, da komentarji o urejenih nohtih kar padajo. Seveda priporočim Estrado studio. Nohti oz. materiali so kvalitetni. tako da reden obisk na mesec oz. mesec in pol zadovoljuje moje potrebe po urejenih nohtih. V studio je prijetno domače vzdušje, dekleta so vedno prijazna in nasmejana ter pripravljena na naša vprašanja, včasih rešiti problem zlomljenega nohta (takoj). Lepo je stopiti v nek prostor kjer ti z nasmehom in dobro voljo pokažejo dobrodošlico. Tako, tak je moj vtis. Poskusite tudi same.

Irena Horozovič, direktor, ALABASTER d.o.o., trženje nepremičnin, elektroinstalacije ter adaptacije (servis strank od nakupa do vselitve z prijaznimi fanti)
www.alabaster.si

   

Urejeni nohti!- uau. Kvalitetna izvedba s pozitivo obarvano vzdušje samega studia Estrada, v katerem te sprejme nasmejana in ustvarjalna Barbara. Pusti se pesenetiti!
Jaz se definitivno sem!

Christine (Leeloojamais)

www.leeloojamais.com

   

V glavnem, kaj pravijo moji novi nohtki, vsak ima zgodbo zase in vsak, je dobil veliko pozornost iz strani Barbare.
Ko sem prišla v sudio Estrada, sem bila presenečena nad izjemo prijetnim in sproščenim vzdušjem, občutek imaš da si prišel na obisk, k prijatelici. Super.
Zalo sproščeno in prijazno je Barabara prstopila do mene in mi svetovala kako in kaj ter zakaj bo tako oblikovala moje nohtke.
Njeno delo je zelo natančno in posveti se ti toliko časa dokler  ni zadovoljna s svojim rezultatom, ki pa je seveda perfrkten.
Oblikovanje nohtov zelo prilagodi proporcam  roke, kar je pomembno, da celotna roka deluje v zlatem rezu. Zlati rez pa vemo da je zakon narave.
V preteklosti sem že bila na podobnem oblikovanju nohtov, vendarle ni bilo niti približnega rezultata, in seveda občutek, ko jih nosiš je bil zelo moteč.
Če nekdo z veseljem  opravlja svoje delo oz. izdeluje umetne nohte, je tudi rezultat viden in pri Barbari  to drži kot pribito. Enostavno uživa v svojem delu, strokovno je podkovana in za vsakem vprašajem najde odgovor.
Na svoje nove hohtke sem zelo ponosna, kar vsem bi jih pokazala kako je to fanj če imaš lepo urejene nohtke.Z veseljem  jin nosim, ne motijo me pri delu, da ne omenjam koliko pohval sem že dobila, da izgledajo, kot naravni.
Brarbi HVALA ŠE ENKRAT!

 

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor v Sloveniji

   

Moja skrb za dober videz se prične pri urejenih nohtih, s katerimi izžarevam še večjo samozavest. Odkar sem obiskala Estrada studio je to zame postal najmanjši problem. Hitro, kakovostno in v prijetnem vzdušju mi uredijo nohte po moji želji. Za poseben izgled le teh pa si vedno omislim še poslikavo ali uhanček, ki zahteva tudi veliko preciznosti. Tako so moji nohti na televiziji in v družbi skoraj vedno opaženi in zahvala gre seveda Barbari.

 

Nina Mavrin, voditeljica, fotomodel, dipl. upr. org., študentka mag.

   

Ljudem pogledam najprej v roke. Zelo pomembno se mi zdi, kako urejeni so nohti in s tem vidim tudi urejenost posameznika. Ne zaupam vsakomur, zato sem nohte dolgo časa negovala sama. Ko sem dobila priporočilo od prijateljice Nine Osenar, kateri zaupam, sem se v sposobnosti Barbare prepričala tudi sama. Zadovoljna sem z njo, kar je zelo majhna beseda, in za nobeno drugo je ne bi zamenjala. Hvala Barbi!

 

 

Ljubinka Đokič, fotomodel in manekenka

   

Barbi, hvala ti za prelepe nohtke, ki jih imam že dve leti, čeprav opravljam delo skladiščnika, so moji nohti lepi, da jih z veseljem pokažem,  s katerimi si mi otrdila samozavest.

Irena Amrož, Maximarket

   

K Barbi v salon sem slučajno zavila, saj me je pritegnil pogled na urejene nohte, ki krasijo vrata salona.  Takoj sem pomislila: »Tudi jaz bi imela take lepe nohtke« in sem vstopila.
V poslovnem svetu, kjer se dnevno srečujem s strankami in poslovnimi partnerji, je videz zelo pomemben, časa za urejanje, pa je vedno manj. Moji nohtki so krhki, se cepijo in lomijo, največkrat ravno v nepravem trenutku; zjutraj ko nase vlečem hlačne nogavice, ki se rade strgajo, ali tik pred pomembnim sestankom ali ravno takrat, ko zrastejo toliko, da sem nanje ponosna itd. Zaradi cepljenih nohtov sem si dnevno nanašala lak, da bi prekrila nepravilnosti, ta pa je na konicah takoj popokal in odpadel, čeprav uporabljam rokavice v vsakodnevnem gospodinjstvu.  Bilo je videti grozno.
Tudi z umetnimi nohti sem že poskusila. Prvi teden je bilo ok, ko so začeli pokati in je zrak prišel vmes, pa sem jih spet skrivala v pest.
Sedaj jih ponosno razkazujem še po mesecu dni. Z veseljem si vzamem urco za klepet, med tem pa Barbi poskrbi, da so moji nohtki urejeni in postreže z dobro kavico.
Moji novi nohtki so vzbudili veliko zanimanje med sodelavkami. Navdušenje je bilo tako veliko, da sta se kolegici takoj naročili in bili navdušeni tudi nad svojimi. Kaj je tisto, kar je posebnega na njih? Nohtki so enostavno lepi, vzdržljivi, tanki, prehod med gelom in nohtom, ko ta zraste, je neopazen in kar je najbolj pomembno, izgled je naraven! Obliko nohta prilagodi obliki rok in prstov, da se le tej prilagajajo – posledica je naraven videz.
Navdušenje pa traja in traja.

Mojca Slana, svetovalka za ključne stranke, Mobitel d.d.

   

Z nohtki iz Estrada studia sem se prvič srečala čisto po naključju in sicer sem kar nekaj časa občudovala prijateljičine nohte, ko mi je zaupala, kje se salon nahaja. Čeprav sem že imela izbran salon, kamor sem hodila urejat nohte, sem se odločila, da se enkrat oglasim tudi v Domžalah, kjer se Estrada studio nahaja in si tam uredim nohte. Naraven izgled in kvaliteta izdelave sta me prepričala, da sem se takoj naročila pri Barbari. Že ob prihodu pred studio, me je prijetno presenetil ogromen logo nohtkov in orhidej čez vrata. V salonu me je sprejela prijetna lastnica Barbara in že je hitela z izdelavo, saj za prvo ureditev vseh nohtkov potrebuješ kar nekaj časa. Seveda me je tudi tokrat presenetilo dejstvo, da je Barbara potrebovala bistveno manj časa, kot sem ga porabila v prejšnjem salonu. Nad izdelkom sem bila več kot navdušena, saj je bil izgled bistveno bolj naraven in nohtki tanjši, kot sem bila prej navajena. Takoj sem bila trdno odločena, da bo urejanje nohtkov pri Barbari, odslej moja stalnica. Do prve korekture nohtov je minilo neverjetnih 6 tednov, kar jasno pove, da je izdelava res profesionalna in iz najkvalitetnejših gelov. Barbara se res maksimalno potrudi pri vsaki stranki in zadovoljstvo strank je očitno. Ker sem v službi vsak dan v kontaktu z ljudmi, delam kot osebna finančna svetovalka v banki, je urejenost rok in nohtov obvezna. Z zadovoljstvom povem, da sem prejela že veliko pohval na račun lepo urejenih nohtov s strani strank, tako žensk kot tudi veliko moških in tudi sodelavke so navdušene nad mojimi nohti. Z veseljem jim pojasnim, kam se hodim razvajat in urejat nohte, ki mi vsakodnevno dvigujejo lastno samopodo in z njimi se počutim odlično!!! Toplo priporočam vsem, ki si želite urejene nohte in prisegate na kvaliteto, odlično obstojnost in profesionalno izdelavo!

Martina Černivec, dipl. upr. org.

Osebna finančna svetovalka v Banki Sparkasse d.d.

   

"Hitro, učinkovito in zelo dobro."

Nina Gajič, voditeljica

   

"Ker smo s skupine Vesele
Štajerke izpostavljene ljudem,
mi veliko pomeni, da imam
urejene nohte. Kar pogumno
odhitite k Barbari, ona vam
naredi super nohte."

Vida Sadek, pevka skupine Vesele Štajerke

   

Osebno vam vsem lahko zaupam eno kratko zgodbico; verjemite, če rečem, da ne obstaja niti najmanjša možnost, da mi uspe moje nohte imeti lepe, trde in predvsem dolge. Lahko se še ne vem kako trudim- ne bo mi uspelo. Z delom na največji komercialni televiziji pa sem začela opažati, da na tv ne izgleda lepo, če dekle nima urejenih nohtov.

Dogovorili smo se z Barbaro in preden sem prvič sedla v njen salon, sem bila malo skeptična. Saj veste: joj, imela bom dolge nohte, ne bo izgledalo lepo, veliko tipkam po tipkovnici računalnika in zagotovo bom vse polomila, kako se bo končalo vsako tuširanje- se mi bodo nohti odlepili in podobno... Ampak veste kaj? Sploh ni bilo tako.

Barbara mi je najprej postregla s sokom, nato sem sedla na stol in delo se je začelo. Res, da mi je prvič vzelo nekoliko več časa, ker so moji nohti bili katastrofa- po obdelavi so bili neverjetni. Vsi moji dvomi in strahi so res bili odveč- ves čas ko sem delala na Kanalu A sem obiskovala Barbaro. Zdaj, ko nisem več v Ljubljani in bi tudi želela imeti nohtke, sem pri prijateljicah malo povprašala, kje bi mi lahko kdo naredil odporne in lepe nohtke in nisem dobila pametnega odgovora, tako da lahko povem, da bom še naprej hodila k Barbari.

Veste, čas je pač takšen, da predvsem od nas, žensk (ali pa deklet) terja, da smo uspešne na vseh področjih- in zraven k uspešnosti zagotovo spada urejenost. Z Barbarino pomočjo  rok nisem več skrivala v žepih, ni mi bilo neprijetno, ko sem se morala rokovati z eminentnimi gosti, ko pa sem bila na očeh drugih žensk, pa sem imela samozavest. Iz prve roke in po resnici povedano: imeti lepe (umetne) nohtke je super občutek. Da so obstojni toliko bolj. Ampak morate pa paziti, komu svoje prste zaupate- če ne boste sprejele pravo odločitev, lahko na koncu obžalujete.. Zato obisk v njenem salonu priporočam tudi sama.

Na lepe nohtke :)

 

Natalija Bratkovič, voditeljica
   

"Rada sem urejena, zato obiskujem
Estrada Studio, ki mi zagotavlja
kvaliteto."

Katja Rodič, fotomodel in komercialistka
   

"Vseč so mi, ker že na prvi
pogled dajejo naravni videz.
So tanki in precizno izdelani.
Za podaljševanje nohtov
v Estrada studiu sem se odločila,
ker sem slišala same pohvale.
Kljub temu da imam kot frizerka
roke cele dneve v vodi, mi zdržijo
približno 4 tedne."

Simona Kremžar, frizer